Sverige har många fantastiska gym, från små lokala till större och mer etablerade kedjor. Actic är en fitnesskedja som finns från norr till söder och där människor i olika åldrar samlas för att gymma.

På actic är alla välkomna, både den oerfarne tränaren till den som vill träna på elit nivå. Självklart finns det något för alla där. En del av actic gymmen kan även erbjuda simning vilket kan vara en fin träningsform för de som inte klarar av för mycket fysisk belastning på leder. Självklart kan vem som helst köra ett simpass, eller kombinera simning och träning för att anstränga fler muskelgrupper.

Actic erbjuder personlig tränare för de som behöver komma igång med sin träning, någon som peppar och faktiskt ser till att du kommer till gymmet. För i början innan träningsglädjen har infunnit sig kan det vara svårt att ta sig till gymmet. Ursäkterna kan vara många och långa, och man kan behöva den där extra sparken i baken för att verkligen ta sig till gymmet. Eller så är man lite rädd för att ta i, inser att man kör på halvfart för man inte riktigt vet vad kroppen klarar eller för att man är osäker på hur man ska göra. En personlig tränare kan hjälpa en att få en bra start på sitt nya liv.

Actic erbjuder ett välfungerande utbud av träningsmaskiner, där både nybörjare och de mer rutinerade tränarna kan finna något som utmanar ens muskelgrupper. Självklart erbjuder Actic olika former av pass som passar alla. Man deltar utifrån sin bästa förmåga och ger så mycket som man själv känner att man klarar av. Även om du är på ett pass med många hopp eller armövningar och vet att din kropp inte klarar dessa övningar, så gör du det du kan utan att någon tittar snett på dig.

Så kom och träna på Actic för att få ett mer aktivt liv.