Det har blivit ganska populärt att semestra i Sverige. Det finns mycket att se och det är inte många länder som slår vår vackra svenska natur. Men kanske känner man att träning och semester inte riktigt hänger ihop. Då ska jag glädja dig med att de flesta gym faktiskt finns i många av Sveriges städer. Vilket betyder att du som medlem på ett gym faktiskt kan besöka samma kedja fast i en annan stad. Du har liksom redan löst ett medlemskort, så även fast du har semester behöver du inte tappa formen. Du kan helt enkelt kämpa vidare eller öka motståndet eftersom du nu är ledig och kan ta ett tufft pass som lämnar musklerna med träningsvärk.

Denna fantastiska tjänst fungerar alldeles utmärkt på gym- och fitnesskedjan Friskis och Svettis. Friskis är en sådan kedja där du kan träna var än du hittar ett gym. Men Friskis erbjuder också rabatterade kort under sommarhalvåret som en extra knuff i rätt riktning. Där du får chansen att både köra pass och gym hur mycket du vill under tre månader under 1000kr. Kortet säljs för juni – augusti och du kan var så ung som 13 år när du köper det, och någon övre gräns finns inte.

Har du alltså inte haft möjligheten eller tiden att ta tag träningen så är sommaren och semestern ett härligt tillfälle att börja. Det är oftast lite mindre med folk i lokalerna, du får en chans att i ditt tempo prova dig fram till de maskiner eller träningsredskap som passar dig bäst. Så när semestern är slut då vet du vad du vill satsa på och kan ge järnet på.

Friskis erbjuder även utegympa där alla, liten som stor får vara med. Vilket kan vara en trevlig stund för hela familjen att koppla av med lite träning. Så kom som du är till någon av landets alla Friskis och Svettis lokaler, börja din träning nu.